De productgroepen van GripFactory

GripFactory levert diverse antislipoplossingen voor het veilig en toegankelijk maken van vloeren en trappen in keukens, badkamers, zwembaden, hotellobby’s, vertrekhallen, tuinen, parkeergarages, fabriekshallen, boorplatforms, trappen, galerijen, etc. Deze oplossingen zijn inzetbaar voor zowel particuliere als ook zakelijke toepassingen. Onderstaand treft u een overzicht aan van alle productsegmenten van GripFactory.

GRIPliquids

Onze antislipvloeistoffen zijn uniek in hun soort. De werkwijze is eenvoudig en het resultaat zeer duurzaam. Alle soorten tegels, natuursteen en beton kunnen (vrijwel onzichtbaar) stroef worden gemaakt en het eindresultaat voldoet ten alle tijden aan de strengste Europese normeringen. Een groot voordeel van de producten van GripFactory is dat de uitvoering zeer eenvoudig is. Dit betekend lagere kosten en minder overlast. We bieden duidelijke gebruikshandleidingen voor eigen applicatie maar desgewenst zorgen wij hiervoor. U krijgt dan een certificaat met vloermeting inclusief 5 jaar garantie!

BEKIJK ONZE GRIPLIQUIDS

GRIPplates

In onze fabriek in Carnoustie, Schotland maken we de sterkste, meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkt polyester beschikbaar in de markt. Middels onze eigen receptuur en werkwijze bieden we volledig maatwerk welke voldoet aan de strengste normen op het gebied van vloerveiligheid. Niet voor niks leveren we oplossingen voor metrostations, offshore windmolenparken en fabrieken door heel Europa. Door het gebruik van aluminiumoxide in plaats van kunststof zijn onze producten geschikt voor alle weersomstandigheden. Tevens hebben we unieke productiemethodes ontwikkeld waardoor het product vrijwel onverwoestbaar is. We geven niet voor niks maar liefst 15 jaar garantie op deze antislipoplossingen.

BEKIJK ONZE GRIPPLATES

GRIPcoatings

De antislipcoating van GripFactory is geschikt voor vele toepassingen en ondergronden. De hechting is perfect op acryl en polyester waardoor het veelvuldig wordt toegepast in de badkamers en op boten. Echter het “pakt” ook perfect op tegelvloeren en epoxy. Hiermee is het een zeer veelzijdige oplossingen. Doordat de coating transparant is kan deze op veel plekken worden ingezet.

BEKIJK ONZE GRIPCOATINGS

GRIPtreads

Trappen zijn er in vele vormen en afmetingen. We maken in onze fabriek in Carnoustie dan ook een breed assortiment aan producten voor diverse trapsoorten. Van antislip laddersporten en trapneuzen tot complete traptredes, desgewenst met geïntegreerde (waarschuwings)tekst. Alles kan op maat worden aangeleverd in diverse diktes, korrelgroottes en kleuren. Door ons unieke productieproces kunnen wij trapneuzen door en door kleuren waardoor slijtage niet zichtbaar is. U krijgt maar liefst 15 jaar garantie. Kijk gerust op de verschillende productpagina’s. U vind hier naast projectvoorbeelden ook alle technische specificaties en duidelijke montage instructies.

BEKIJK ONZE GRIPTREADS

GRIPtapes

Voor een snelle en effectieve oplossing is een antisliptape vaak een uitkomst. Ook als er weinig gebruikt gemaakt van de ruimte wordt zoals op bijvoorbeeld noodtrappen kan het aanbrengen van een tape een uitstekende en kostenbesparende antislip oplossing zijn. Antisliptape kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, desgewenst met een primer. We bieden een breed scala aan antisliptapes. Wederverkopers bieden wij mogelijkheden voor private label. Dit kan al bij kleine volumes. Wilt u meer weten? Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

BEKIJK ONZE GRIPTAPES

GRIPaccessories

Om onze antislipoplossingen aan te brengen, schoon te houden of bij te werken zijn verschillende materialen nodig. Deze vind u bij de accessoires. Van een roosterklem voor het vastzetten van een GRP traptrede tot een drukspuit voor de applicatie van Titaniumgrip. Onze kit voor de bevestiging van GRIPstroken op houten ondergronden is na jarenlang intensief onderzoek als beste getest. Voor het bijhouden van behandelde vloeren adviseren wij de zeepvrije reiniger, Titaniumgrip Cleaner. Bij de producten staan gebruikshandleidingen waarin staat wat nodig is bij welke toepassing.

BEKIJK ONZE GRIPACCESSORIES