GripFactory Antislip Trapleuning Tape

GripFactory Antislip Trapleuning Tape
KOOP DIT PRODUCT IN DE GRIPFABRIEK

Tape voor leuningen wordt een essentieel onderdeel van een moderne werkplek of openbare omgeving. GripFactory Antislip Trapleuning Tape is dé oplossing om trapleuningen en balustrades te voorzien van een antisliplaag. GripFactory Antislip Trapleuning Tape is zeer eenvoudig zelf aan te brengen. Door de speciale oppervlaktestructuur heeft deze antisliptape een extreem hoge antislipwaarde maar is toch heel goed schoon te houden.

Eenvoudig aan te brengen

GripFactory Antislip Trapleuning Tape kan direct op leuningen binnen en buiten worden aangebracht. Het materiaal is namelijk waterafstotend waardoor het oppervlak niet kan bevriezen. Wel is het belangrijk dat het oppervlak waarop de Antislip Trapleuning Tape wordt aangebracht schoon en droog is en vrij van verontreinigingen.

Optimale wrijvingscoëfficiënt

GripFactory Antislip Trapleuning Tape heeft een symmetrisch patroon omdat dit enerzijds esthetisch aantrekkelijk is en anderzijds een hoog niveau van wrijvingscoëfficiënt bezit. Hierdoor is onze Antislip Trapleuning Tape niet alleen geschikt voor een industriële toepassing waar het zekerheid biedt dat aan alle veiligheidseisen wordt voldaan, maar ook in openbare gebouwen doet de Antislip Trapleuning Tape geen afbreuk aan de omgeving.

Eenvoudig te reinigen

Voor een optimaal isolerend effect en om te voorkomen dat de Antislip Trapleuning Tape ‘koud’ aanvoelt, is deze voorzien van een bovenlaag van kunststoffolie. De plastic film werkt als een fantastische isolator die voorkomt dat koude binnendringt in de hand van de gebruiker. Bijkomend voordeel is dat de Antislip Trapleuning Tape niet-schurend is en deze gemakkelijk kan worden gereinigd met behulp van alle beschikbare reinigingsmethoden. GripFactory Antislip Trapleuning Tape voelt aan als een rubberproduct, maar heeft de superieure vormvastheid van plastic.

Voordelen

Met GripFactory Antislip Trapleuning Tape bent u verzekerd van een langdurige oplossing tegen glijpartijen.

  • Hygiënisch
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Verwijderbaar
  • Duurzaam
  • Zelf op maat te knippen

Geschikt voor

  • Trappen
  • Tussenbordessen

Technische gegevens

OnderwerpResultaat
SamenstellingPVC-bovenwerk en PET-basis
Totale aangebrachte dikte1,11 mm
Lijmdikte0,1 mm
Dikte van het materiaal0,8 mm
Totale dikte0,9 mm
LijmsoortOplosmiddel acryl
Kleefkracht (kg / 25,4 mm)6,25
Cohesie (minuten / 25 graden C)2812
Hechting op staal (kg / 25,4 mm)5,716
Maximale grootte van productierol1370 mm x 100 m
Levensduur (maanden)24

Wrijvingscoëfficiënt

TestDroge ondergrondNatte ondergrond
H-34189225
Rz59,3

De bovenstaande testen werden uitgevoerd in overeenstemming met de CTIOA-slingermethode met behulp van een vier S-rubberen schuif. De tests werden uitgevoerd in een erkend onafhankelijk wrijvingstestlaboratorium. CTIOA is een dynamische test. Voor statische tests hebben we ook resultaten uitgevoerd via ASTM C 1028-96.

Hieronder treft u belangrijke informatie aan over GripFactory Antislip Trapleuning Tape in PDF-formaat.

  • Veiligheidsinformatieblad GripFactory Antislip Trapleuning Tape (NL | EN)

Vraag nu de gratis brochure aan

Voor het aanvragen van nadere informatie over GripFactory Antislip Trapleuning Tape kunt u onderstaand formulier invullen. Eén van onze medewerkers zal de gevraagde informatie binnen twee werkdagen naar u toesturen.